Vi ses på Skansen 10 augusti 2019 !

Mosquito & Thomas Gylling på Skansen !

Det blir stor dagsfest som övergår till kväll. Plats för flera tusen. Solliden är scenen och där det brukar vara “Allsång” blir det nu Stoooort dags och klubbgolv . 17:00 - 23:00 Foodtrucks finns på plats och Bartenders .

Uncle Eric är medproducent och han hälsar att ni kan ta med er pick nick med alla goda tillbehör. T ex Rosevin , Pale lager eller varför inte alkoholfritt . …. ( undvik glasflaskor och engångsgrillar )

Entre blir vanlig Skansen entre ( 220 kr ) förköp finns i länk längre ner.

Åldersgräns 13 år p g a ljudvolymregler i Sverige .

Jag säger “ Tack Skansen! Det värmer att denna adress och institution är med sin samtid och fördomsfritt öppnar upp för ALLA Stockholmare och besökare ✨🤩🔊Vi kommer att dra på så att det blir samma stora fest och vibe som alltid “

Artikel ✨https://alltomstockholm.se/scenkultur/gylling-internationell-skansen/

Facebookinbjudan : https://www.facebook.com/events/900988090245625/

Biljetter : www.ticketmaster.se/event/552985

Thomas Gylling