Fira eller inte fira. Ta ett steg fram !

Jag som tänkte fira 30 år med Tropicopop och Mosquito i en lugn vrå med några nära vänner och ett glas bubbel. 

Kommer inte på fråga! Inte efter detta val ! Inte efter 9 september 2018 !
Politiska och medmänskliga omständigheter gör att jag måste lägga i en extra växel NU. 
Möten mellan människor i kultur och nöje och vardag måste ges större betydelse. I mitt fall kommer musik, tonfall och debatt att vara verktygen för att ta det här framåt. Jag fortsätter utan något som helst mandat eller uppdrag från public service eller kommersiell branch. Där verkar det finnas en minimal insikt om vad som händer och vilka utmaningar och möjligheter det ger. Då menar jag nytänkande program på bra sändningstider eller på breda digtala plattformar med genomslag och prio 1. Inte något undangömt alibi program med ord som multi kulti, world music, kvoterad integrations cocktail eller annat etnocentriskt mish mash. 

Jag jobbar för ett engagerande, icke gnälligt ställningstagande för ett tolerant Sverige, en antirasistisk hållning och ett återkommande värdskap för Radio, TV, klubbar och konserter där alla är välkomna oavsett hudfärg, bakgrund eller ålder .

Wish me luck ! 

Med vänlig hälsning, 
Thomas Gylling

ööööäöäöäöä 25692_10151606855960875_1099374686_n.jpg
Thomas Gylling